Ένας συνδυασμός Μεσογειακών αρωμάτων και γεύσεων με την κρέμα βαλσαμικού σύκο να αφήνει μια εξαιρετική επίγευση.

Yλικά:
2 φέτες προσούτο με κριτσίνια
½ φινόκιο
½ iceberg
2 κ.σ. Κατίκι Δομοκού
30 ml Alfa Leone άρτυμα λεμόνι
2 κ.σ. Alfa Leone κρέμα βαλσάμικο με σύκο
1 κ.σ. Alfa Leone βαλσαμικό ξίδι
2 κ.σ. Alfa Leone εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Τυλίγουμε τις φέτες προσούτο με το τυρί κρέμα και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 5 λεπτά. Βάζουμε σε ένα μπολ το iceberg, το άρτυμα λεμόνι και ανακατεύουμε. Κόβουμε σε φέτες το φινόκιο, το μαρινάρουμε με άρτυμα λεμονιού και αλάτι και το προσθέτουμε στη σαλάτα. Περιχύνουμε με την κρέμα βαλσάμικο με σύκο, το βαλσαμικό ξίδι, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε τη σαλάτα με τα κριτσίνια και προσθέτουμε από πάνω το προσούτο με το κατίκι.

Προϊόντα: