Είμαστε η
ALFA LEONE,

και για περισσότερα από 26 χρόνια ειδικευόμαστε στα υψηλής ποιότητας προϊόντα ξιδιού.
Όταν ο Βασίλειος Μπασανιώτης άρχισε να παράγει προϊόντα ξιδιού το 1992, είχε σαφές όραμα για την ποιότητα των προϊόντων του. Η δημιουργία μιας σύγχρονης εταιρείας με ηγετική θέση στην ελληνική και διεθνή αγορά που ειδικεύεται στα υψηλής ποιότητας προϊόντα ξιδιού που παράγονται στη Νεμέα, τη μεγαλύτερη αμπελουργική περιοχή της Ελλάδας, ήταν πάντα το πάθος που έχει επιτύχει με την ALFA LEONE. Για περισσότερα από 26 χρόνια, η εταιρεία χαράζει την ανοδική της πορεία, με γνώμονα τη συνεχή άντληση γνώσης και τη διαρκή υποστήριξη των πελατών της με υψηλής ποιότητας προϊόντα ξιδιού που παράγονται από τη διάσημη Ελληνική ποικιλία Νεμέα Αγιωργίτικο με προσεκτικά επιλεγμένα σταφύλια χάρη στην ευφορία του τοπικού εδάφους. Η παραγωγή ξιδιού είναι μια εξειδικευμένη διεργασία. Η γνώση και η χρήση των βαρελιών μας, προσδίδουν αξία στα προϊόντα ξιδιού.

Η ALFA LEONE προσφέρει στους καταναλωτές αγνά και ξεχωριστά ποιοτικά προϊόντα και αποτελεί επαγγελματικό και βιώσιμο εταίρο για τους πελάτες, τους υπαλλήλους και τους προμηθευτές της, σφραγισμένο από την πιστοποίηση της εταιρίας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 22000. H εταιρία ALFA LEONE και οι πελάτες της εμπλέκονται σε κάθε βήμα της παραδοσιακής παραγωγικής διαδικασίας. Η ποιότητα του ξιδιού της εταιρείας οφείλεται σε ένα ειδικό έργο, το οποίο μόνο μια οικογενειακή παράδοση μπορεί να δώσει σε ένα προϊόν. H αφοσίωση των ανθρώπων της ALFA LEONE στο έργο αυτό, έχει ως αποτέλεσμα τα υψηλής ποιότητας προϊόντων ξιδιού.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων ALFA LEONE οφείλεται στην οικογενειακή παράδοση και αφοσίωση των ανθρώπων. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα εδώ.