Μπρουσκέτες με ντομάτα, αβοκάντο και κρέμα βαλσάμικου. Η αγαπημένη παραδοσιακή συνταγή της Ιταλίας με γευστικές παραλλαγές από Ελλάδα.
Υλικά:
4 κομμάτια focaccia πολύσπορη ή ότι άλλο προτιμάμε
15 τοματίνια
1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο σκόρδο
1 μικρό αβοκάντο
Φρέσκο θυμάρι
1 κ.σ. κάπαρη
3 κ.σ. Alfa Leone έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κ.σ. Alfa Leone άρτυμα λεμόνι
2 κ.σ. Alfa Leone κρέμα βαλσάμικο
Θαλασσινό αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα ψωμάκια στο φούρνο για λίγα λεπτά, μέχρι να φρυγανιστούν ελαφρά. Τεμαχίζουμε τα τοματίνια, κόβουμε το αβοκάντο σε κυβάκια, χωρίζουμε το θυμάρι σε φυλλαράκια και τα ανακατεύουμε σ’ ένα μικρό μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Όταν αφαιρέσουμε τα ψωμάκια από το φούρνο, τα καλύπτουμε με μια γενναία ποσότητα από το μείγμα που έχουμε φτιάξει και σερβίρουμε με λίγη επιπλέον κρέμα βαλσάμικο και έξτρα θυμάρι.
Προϊόντα: